Sophisticated chocolate

Kaneelstokjes, vanille of theeblaadjes worden in de room gekookt en getrokken. Chocolade wordt toegevoegd. De canache moet twaalf uur afkoelen en rijpen. Met het kloppen wordt lucht toegevoegd, nodig voor de creatie van vormen.

Met een spuitzak worden de bonbons ontworpen. De vorm reflecteert de smaak.
Na een dag drogen worden ze per stuk omhuld met chocolade. De bonbons zijn klaar.

Diep oranje mangoschilletjes, helder rode gedroogde aardbeien, kogelronde kersen en dunne, grillige sinaasappelschillen, gedompeld in pure chocolade vormen een ware smaaksensatie.

De heerlijkheden in de winkel zijn altijd vers. Er is geen voorraad.
Aan het begin van de week wordt er geproduceerd in het atelier van Koek en Chocolade in Laren NH.
Van daar uit word het geleverd aan onze winkel Tea my Dear en zijn de overheerlijke chocolade creaties van Koek en Chocolade nu ook in Haarlem verkrijgbaar.